• Vrijwilliger zaterdag dienst

Afgelopen seizoen is er helaas een vrijwilliger gestopt bij onze zaterdag ploeg, dus zijn we nu op zoek naar een iemand die deze ploeg weer compleet maakt. De zaterdag ploeg werkt met een team van 4 vrijwilligers die 1 x per 4 weken een dienst draait.De zaterdag dienst zal ongeveer van 09:00 tot 15:00 duren.Tijdens de dienst mag je drinken bestellen in de kantine en in de middag iets te eten. Hieronder het takenpakket.

Takenpakket:

-Leiders van thuis en uitploeg begeleiden naar kleedkamers en velden.

-Velden uitzetten voor de pupillen en hoekvlaggen plaatsen voor de junioren teams, en na de wedstrijden weer opruimen.

-Wedstrijdspullen verzorgen voor de scheidsrechters.

-Scheidsrechters begeleiden voor, tijdens en na de wedstrijd.

-Tijdens de rust het drinken verzorgen voor alle teams en de scheidsrechter.

-Na de wedstrijden alle kleedkamers controleren en waar nodig schoonmaken.

Mocht je interesse hebben in deze functie en of meer informatie willen, dan kan je mailen naar onze verantwoordelijke voor de zaterdag diensten Jan Bergs.

jc.bergs@kpnmail.nl of naar info@rkvvnieuwborgvliet.nl

Vrijwilliger zondag dienst.

Voor onze senioren afdeling op de zondagen zijn we op zoek naar vrijwilligers die tijdens de rust van de te spelen wedstrijden, de thee willen verzorgen. Het gaat om een half uurtje van uw tijd. De tijdstippen dat dit moet gebeuren zijn om 10:30 voor de wedstrijden die om 09:45 beginnen, en om 13:45 voor de wedstrijden die starten om 13:00. In onze instructieruimte is er een Quooker aanwezig zodat het thee zetten een fluitje van een cent is. Voor deze functie kan je als compensatie een paar muntjes ontvangen waarmee je iets kan bestellen in onze kantine. Mocht je interesse hebben in deze functie en of meer informatie willen, dan kan je mailen naar onze verantwoordelijke voor de zondagdienst Sander Smit.

sander_poppo@hotmail.com of naar info@rkvvnieuwborgvliet.nl

Coordinator Grote Clubactie

Voor de Grote Clubactie zijn we op zoek naar een coordinator. Als coordinator zal je van begin tot het einde alles organiseren mbt de verkoop van de loten. De grote clubactie zal starten op zaterdag 19 september. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Albert Martens.

martensvangils@yahoo.com of naar info@rkvvnieuwborgvliet.nl

Sponsorcommissie

Voor onze sponsor commissie zijn we op zoek naar fanatieke vrijwilligers. De afgelopen jaren zien we steeds meer sponsors afhaken, en helaas geen nieuwe sponsors bijkomen. Ook de huidige Corona crisis helpt er niet aan mee. Dus vandaar dat we op zoek zijn naar personen die deze commissie nieuw leven kunnen inblazen. We hopen dat er meerdere fanatieke personen zich aanbieden om de sponsorcommissie weer van de grond af aan op te bouwen. Mocht je interesse hebben in deze functie en of meer informatie willen kan je contact opnemen met Peter Oerlemans.

pjoerlemans@home.nl of naar info@rkvvnieuwborgvliet.nl

We hopen dat er veel positieve reacties binnen komen zodat alle openstaande vacatures weer bezet zullen zijn. kijk voor meer informatie ook eens op www.rkvvnieuwborgvliet.nl