• Nieuw Borgvliet heeft voor het volgende seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. De 31- jarige Erwin van Schilt zal volgend seizoen voor de 1e groep staan.

  Na 4 seizoenen actief te zijn geweest als hoofdtrainer bij Nieuw Borgvliet, neemt Joost Demmers na dit lopende seizoen afscheid van de club.
  Joost Demmers sluit bij Nieuw Borgvliet een zeer succesvolle periode af.
  In zijn eerste jaar werd hij direct kampioen, maar dat kwam voor de verdere ontwikkeling van het team eigenlijk een jaar te vroeg waardoor hij in zijn tweede jaar weer terug keerde naar de vijfde klasse.
  Na een spannende tweestrijd met Sluis werd Nieuw Borgvliet in zijn derde jaar opnieuw kampioen, en keerde het terug naar de 4e klasse, waarin het op dit moment een keurige 2e plaats bezet met slechts 1 punt achterstand op koploper Sprundel.
  Mede door zijn inzet, heeft Joost Demmers ervoor gezorgd dat Nieuw Borgvliet weer meetelt binnen het Bergse voetbalwereldje, waarvoor het bestuur van Nieuw Borgvliet hem hartelijk wil bedanken en wenst Joost Demmers veel succes toe bij zijn nieuwe vereniging.

  Lees het artikel in BN De Stem