• FusieCafé - 7 oktober 2022

22 september 2022 12:30

In het verlengde van de laatste Algemene Ledenvergadering is de fusiecommissie gestart met het uitwerken van een fusieplan. In dit plan worden belangrijke lijnen uitgezet om de toekomstige werkzaamheden aan op te hangen. Maar wat dit allemaal betekent, hoe zoiets werkt en ook wat de valkuilen zijn willen we graag bespreken met geïnteresseerden.

We organiseren een FusieCafé.
    Op 7 oktober 2022 organiseren we een FusieCafé. Dit is een moment waarop alle leden van de fuserende verenigingen de kans krijgen om met de fusiecommissie te spreken over de stand van zaken. Dit doen we in zalencentrum 'De Raayberg' waar we om 19:30 uur aftrappen. Kort ervoor zal de zaal openen. We zien het ook echt als mogelijkheid om dit op een laagdrempelige en open manier te doen, zoals we in het weekeind in de kantine staan.

Een update vanuit de fusiecommissie.
    De voorbije maanden is de zeskoppige fusiecommissie druk geweest met het vaststellen van belangrijke onderwerpen voor de fusie. Dit zijn enorm veel verschillende onderwerpen. Uiteindelijk is hier een advies over geschreven wat uiteindelijk aan het nieuwe bestuur gepresenteerd moet gaan worden. Zo is er een kapstok waar de nieuwe vereniging het beleid aan kan ophangen. Deze rode draad zal tijdens het fusiecafé gepresenteerd worden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen die aanwezig is mee mag denken & praten over deze gedachte, graag zelfs!

Waarom een FusieCafé?
    Uiteindelijk moet er een fusieplan gepresenteerd worden tijdens een toekomstige ALV en we hopen daarin zoveel mogelijk tips & feedback mee te nemen vanuit de leden. De vereniging is er echt vóór de leden. We hebben gezocht naar een manier om deze informatie te delen die goed bij onze leden past en deze vorm sprak heel erg aan.

Na het FusieCafé volgt een periode waarin officiële zaken geregeld moeten worden t.a.v. een ledenvergadering en dan is er geen mogelijkheid meer om alle leden deze kans te bieden. Dus wees welkom tijdens het FusieCafé en hopelijk tot dan!

Uitnodiging FusieCafé