• Aan alle leden van R.K.v.v. Nieuw Borgvliet.

Beste leden,

zoals jullie wellicht wel zullen weten, beginnen we in het weekend van 29/30 augustus met een bekerronde bij de jeugd en seniorenelftallen.

In de afgelopen weken is de accommodatie coronaproof gemaakt zodat we, indien iedereen zich aan de voorschriften houdt, veilig kunnen gaan sporten.

Echter!!!!!!

Voor dit laatste houd ik mijn hart vast.

Persoonlijk denk ik dat het bij de jeugdelftallen, allemaal best goed te regelen en te handhaven is.

Zij nemen nog iets aan van hun ouders, leider(s) of kaderleden.

Bij de seniorenelftallen ligt dit iets anders.

Dit betreft volwassen mensen, die allemaal een eigen visie hebben over het nu rondgaande coronavirus.

Het valt allemaal wel mee, flauwekul, bangmakerij, 1,5 meter afstand houden...waarom?, handen wassen...ben je gek!, handen desinfecteren... hoezo ik heb mij net gedoucht!

Dit zijn allemaal kreten die wij de afgelopen dagen voorbij hebben horen komen, na afloop van de trainingen.

Vandaar dat ik mijn hart dus vast houd voor de komende wedstrijden, en dan vooral op de zondagen.

Om toch met een gerust gevoel naar de wedstrijden te komen kijken, en na afloop een biertje te kunnen drinken zonder bang te zijn dat je besmet kunt raken met dit soms dodelijke virus, heeft het bestuur van Nieuw Borgvliet op advies van de KNVB  en NOC*NSF een aantal voorschriften op papier gezet waar een ieder zich aan dient de houden.

Accommodatie:

>Ben je ziek, snotterig, verkouden of heb je hoofdpijn. Blijf thuis!!!!!

>Houd op de accommodatie 1,5 meter afstand van elkaar.

>Volg de aangegeven looproute.

>Regelmatig handen wassen.

>Omkleden in de kleedkamers met niet meer dan 8 personen.

Na omkleden naar buiten, om ruimte te maken voor andere spelers.

Na de wedstrijd max 8 personen kleden zich om en gaan douchen.

Overige spelers daarna!

>Breng allemaal een eigen bidon of flesje water van thuis mee, en laat niet een ander hieruit drinken.

Kantine/Tribune:

>Volg de aangegeven looproute van en naar de kantine/tribune.

>Bij het plaatsnemen op de tribune, houd 1,5 meter afstand.

>Bij het betreden van de kantine, desinfecteer je handen en volg de aangegeven looproute`s.

>Betalen van consumpties het liefst met pin.

>In de kantine zijn alleen zitplaatsen, dus niet staan, behalve bij het bestellen.

>Laat voor een bestelling van consumpties voor een team, dit zoveel mogelijk 1 persoon doen.

>Op de tribune is geen glaswerk toegestaan.

>Bij het gebruik van de wc, maximaal 2 personen. Bij een eventuele wacht rij, houd 1,5 m afstand.

>Op de galerij is het vooralsnog toegestaan om te staan, echter wel met inachtneming van de 1,5 m afstand houden. Mogelijk kan dit  worden aangescherpt, zodat je ook op de galerij alleen maar mag zitten.

>registratie is vooralsnog niet verplicht, maar ook dit kan nog worden aangescherpt!

Uitwedstrijden:

>Bij uitwedstrijden waar spelers met elkaar mee rijden, is het gebruik van een mondkapje aanbevolen. 1,5 m afstand houden is hier niet mogelijk, en een mondkapje biedt dan bescherming!

>Houd je bij het bezoek aan een tegenstander, aan hun voorschriften. Breng Nieuw Borgvliet niet in diskrediet door de daar geldende regels niet op te volgen.

Tot slot,

Het bestuur van R.K.v.v. Nieuw Borgvliet hoopt dat een ieder zich aan bovenstaande restricties zal houden, en wenst alle spelers een veilige en sportieve competitie toe.

Gebruik je gezonde verstand, en laat Corona niet je sportieve leven verpesten.

Namens het bestuur,

J.A.Tempelaars  (voorzitter)